dimarts, 26 de març del 2013

L'assemblea del Brot Bord de València comença a caminar

Aquesta tarda, al Racó de la corbella, a València, membres del Brot Bord de Barcelona i de València hem fet una jornada de formació de cara a engegar l'assemblea Brot Bord València, que es presentarà a la ciutat pròximament.



Hem parlat de la traducció i apropiació del mot 'bord' per a traduir l'anglès queer, de quina és la lluita de la teoria queer i de l'adaptació d'aquesta lluita que el Brot Bord fem a la realitat dels Països Catalans, com entenem la lluita contra l'homofòbia i la transfòbia, del 28 de juny, del control sexual com a mecanisme de control de classe, de quina és la realitat de la ciutat de València i quines poden ser les estratègies a seguir, quines són les relacions amb altres moviments i lluites, etc.

Així doncs, l'assemblea del Brot Bord de València comença a caminar. Aquesta assemblea se suma a les assemblees a les comarques gironines, al camp de Tarragona i a Barcelona i rodalia.

Aviat anunciarem un acte públic de presentació de l'assemblea a la ciutat de València. Per a properes assemblees i formació pots posar-te en contacte amb nosaltres a:  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada